PORTFOLIO

Kringloop Tilburg Noord

Kringloopwinkel Tilburg Noord is een stichting die verschillende goede doelen ondersteunt, zoals de Hartstichting en Stichting Dierenlot. Dankzij onze bijdrage hebben we hen kunnen sponsoren. Nu willen we graag online zichtbaar worden.

De snelle ontruimers

Een ontruim en verhuis bedrijf, voor Morchie en zijn bedrijf hebben we een mooie website, logo, SEO en Google Ads gedaan. Daarnaast hebben wij ook zijn social media onderhouden.

Meteora-Haelen

Een nieuw Grieks restaurant, Nico had hiervoor een website natuurlijk nodig. Wij mochten hem hierbij helpen.

Ertveldetruckparts

De eigenaar van deze webshop stuurden ons een whatsapp bericht omdat hij graag een professionelere uitstraling wilden hebben. Dit hebben wij natuurlijk geregeld voor hem.

Kringloop putte

Kringloop putte is natuurlijke ook een kringloopwinkel, daarnaast ontruimen zij ook huizen.

Eethuis Yanan

Eethuis Yanan heeft nooit een website gehad, wij hebben ze er eentje gegeven. Nu staat het menu ook zichtbaar voor haar klanten.

Asperge wandeling

Familie Frijns wilden graag een groter bereik hebben met hun Asperge wandeling. Dit was een uitdagend project, we hebben uiteindelijk een webshop gemaakt op de huisstijl van de folders.

Boa-Vida

Sergio is een nieuw Portugees restaurant begonnen in Valkenburg aan de Geul, we mochten hem van een website en logo voorzien.

Schrijnemaekers Dakwerken

Schrijnemaekers wilden graag een website, na een zoek tocht van 4 jaar heeft hij ons een berichtje gestuurd. In een week tijd hebben we zijn website online gekregen.

Ontruiming Roermond wilden graag een website, ik heb deze voor ze voorzien, daarnaast beheer ik hun Google Ads, SEO en linkbuilding

Vangelder Meubelreiniging

Tony had een website nodig voor zijn onderneming, daarnaast beheren wij zijn Go0ogle Ads.

Meubelstoffeerderij vanGelder

Schrijnemaekers wilden graag een website, na een zoek tocht van 4 jaar heeft hij ons een berichtje gestuurd. In een week tijd hebben we zijn website online gekregen.

Vraag jouw website
adviesgesprek aan