Benieuwd wat ik

voor je kan betekenen?

 

Neem dan contact op en laat weten waarmee ik je kan helpen.

Een vaste contactpersoon, voor alles.

Of je nou tijdens of buiten kantoor uren belt/bericht, zul je zien dat je ook dan een antwoord krijgt. Wij hebben geen vaste uren op vaste dagen, wij zijn gewoon alle dagen in het jaar bereikbaar. Dat betekent dus ook op een zondag! We doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag en/of opmerking.

Onze Contact gegevens

WhatsApp, of telefonisch

+31 6 10666309

Hoofd kantoor

Valkenburg aan de Geul

Neem vrijblijvend contact op.

Vul de onderstaande contact formulier in.
We zullen je vraag en/of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.

10 + 12 =

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
L wolters
L wolters
2024-01-18
Al vele bedrijven hebben voor ons bedbedrijf al vele werkzaamheden mogen verrichten altijd na tevredenheid. Maar toen ik met dit bedrijf in aanraking kwam werden al mijn verwachtingen ruim schoot overtroffen! De kwaliteit de kennis en de betrouwbaarheid Maakt het verschil ! cor-it Bedankt voor de samenwerking en we kijken uit naar geweldig 2024 veel zegen toegewenst ! Gr lambertus wolters.
Ernst
Ernst
2023-10-19
Super bedankt voor je hulp met de laptop! Hij is weer als nieuw, lekker schoon en weer zo snel als vroeger!
Roy
Roy
2023-09-28
Cor-iT heeft voor ons een nieuwe website gebouwd, nadat we onze wensen door hadden gesproken kwam Sergio met een ontwerp. Na wat finetuning is er uiteindelijk een perfect werkende website opgeleverd. Dank voor de professionele service!
Ben Sormani
Ben Sormani
2023-09-27
Enorm vriendelijke, behulpzame eigenaar. Denkt echt met je mee! Gaf al heel snel een terugkoppeling met een eerste design. Na een gesprek uiteindelijk uitgekomen op het perfecte design voor mijn website!
MANNIE
MANNIE
2023-09-25
Super mooie en professionelen website ontvangen! Goede communicatie en een geweldige website als eindproduct!
Diwi Klerx
Diwi Klerx
2023-08-23
Ik had het idee om een webshop te beginnen, alleen wist ik niet hoe ik dit moest aanpakken. Met dank aan Sergio van Cor-iT heb ik mijn eigen webshop kunnen openen! Na telefonisch gesproken te hebben kwam hij bij ons thuis langs, na wat enige tijd was de website al direct online, na enkele dagen stuurden hij het eerste design op, daar werd ik erg enthousiast van. Na enkele weken stond mijn webshop online🤩 Mijn onderneming kon eindelijk van start gaan! De eerste weken kochten vooral bekende in mijn webshop, maar niet veel later zag ik ook onbekende. Ik ben hier super blij en dankbaar voor☺️ Heel erg bedankt!
Morchie Van deursen
Morchie Van deursen
2023-08-22
Lang op zoek geweest naar een website bouwer en uiteindelijk kwam ik terecht bij Cor-it in Valkenburg aan de geul. Daar trof ik een jong enthousiast team aan dat met veel passie aan mijn website bouwde en super goeden communicatie !! Mijn dank gaat vooral uit naar Sergio Corstanje. Jij bent un topper en na mij mening besten in deze branche Bedankt voor alles Cor-iT. Groetjes van team van de snelle ontruimers.
Morchie Van Deursen
Morchie Van Deursen
2023-08-22
Lang op zoek geweest naar een website bouwer en uiteindelijk kwam ik terecht bij Cor-it in Valkenburg aan de geul. Daar trof ik een jong enthousiast team aan dat met veel passie aan mijn website bouwde en super goeden communicatie !! Mijn dank gaat vooral uit naar Sergio Corstanje. Jij bent un topper en na mij mening besten in deze branche Bedankt voor alles Cor-iT. Groetjes van team van de snelle ontruimers .
Sergio Oliveira
Sergio Oliveira
2023-04-28
Top ervaring, er wordt goed de tijd voor je genomen en verder gekeken naar passende oplossingen voor je wensen. Zeer professionele jonge ondernemer!
Harrie Frijns
Harrie Frijns
2023-04-17
Meedenkend, goed inzicht en betrouwbaar. Top service.