Benieuwd wat ik

voor je kan betekenen?

 

Neem dan contact op en laat weten waarmee ik je kan helpen.

Een vaste contactpersoon, voor alles.

Of je nou tijdens of buiten kantoor uren belt/bericht, zul je zien dat je ook dan een antwoord krijgt. Wij hebben geen vaste uren op vaste dagen, wij zijn gewoon alle dagen in het jaar bereikbaar. Dat betekent dus ook op een zondag! We doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag en/of opmerking.

Onze Contact gegevens

WhatsApp, of telefonisch

+31 6 10666309

Mail

info@cor-it.nl

Hoofd kantoor

Valkenburg aan de Geul

Neem vrijblijvend contact op.

Vul de onderstaande contact formulier in.
We zullen je vraag en/of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.

15 + 14 =

Gebaseerd op 9 recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Diwi Klerx
Diwi Klerx
2023-08-23
Ik had het idee om een webshop te beginnen, alleen wist ik niet hoe ik dit moest aanpakken. Met dank aan Sergio van Cor-iT heb ik mijn eigen webshop kunnen openen! Na telefonisch gesproken te hebben kwam hij bij ons thuis langs, na wat enige tijd was de website al direct online, na enkele dagen stuurden hij het eerste design op, daar werd ik erg enthousiast van. Na enkele weken stond mijn webshop online🤩 Mijn onderneming kon eindelijk van start gaan! De eerste weken kochten vooral bekende in mijn webshop, maar niet veel later zag ik ook onbekende. Ik ben hier super blij en dankbaar voor☺️ Heel erg bedankt!
Morchie Van deursen
Morchie Van deursen
2023-08-22
Lang op zoek geweest naar een website bouwer en uiteindelijk kwam ik terecht bij Cor-it in Valkenburg aan de geul. Daar trof ik een jong enthousiast team aan dat met veel passie aan mijn website bouwde en super goeden communicatie !! Mijn dank gaat vooral uit naar Sergio Corstanje. Jij bent un topper en na mij mening besten in deze branche Bedankt voor alles Cor-iT. Groetjes van team van de snelle ontruimers.
Morchie Van Deursen
Morchie Van Deursen
2023-08-22
Lang op zoek geweest naar een website bouwer en uiteindelijk kwam ik terecht bij Cor-it in Valkenburg aan de geul. Daar trof ik een jong enthousiast team aan dat met veel passie aan mijn website bouwde en super goeden communicatie !! Mijn dank gaat vooral uit naar Sergio Corstanje. Jij bent un topper en na mij mening besten in deze branche Bedankt voor alles Cor-iT. Groetjes van team van de snelle ontruimers .
Sergio Oliveira
Sergio Oliveira
2023-04-28
Top ervaring, er wordt goed de tijd voor je genomen en verder gekeken naar passende oplossingen voor je wensen. Zeer professionele jonge ondernemer!
Harrie Frijns
Harrie Frijns
2023-04-17
Meedenkend, goed inzicht en betrouwbaar. Top service.
Bram Timmerman
Bram Timmerman
2023-04-17
Als je een goed IT bedrijf zoekt ben je bij Cor-iT aan het juiste adres! Zeer professioneel en vakkundig geholpen met het bouwen van mijn website.
Jeffrey Rullens
Jeffrey Rullens
2023-02-25
Top bedrijf ! Snelle service en altijd bereikbaar
Ro
Ro
2023-02-21
Heel betrouwbaar. Als je wat vragen heb over je webshop of website helpt die je altijd goed en heel vriendelijk. Hij maak gelijk tijd voor als er iets niet werkt super service . Ik raad hem bij iedereen aan
rebecca geerards
rebecca geerards
2021-12-12
Fijn geholpen. Ik was zelf erg moeilijk met wat ik wou en kwam zonder eigen ontwerp. Goed geholpen 🤟