Hosting service’s

Uw nieuwe hosting is binnen 24 uur online, inclusief een goed functionerend professioneel e-mail

Hoe zorgen wij ervoor dat uw website altijd online is?

Bij ons beschikken we over een uitgebreid netwerk van servers verspreid over heel Europa! Dit betekent dat wanneer we serverupdates uitvoeren, jouw website altijd probleemloos online blijft draaien.

En dat is nog niet alles! Je kunt al bij ons hosten vanaf slechts €129,- per jaar. Maar dat is nog niet alles: we bieden je ook royale 10GB aan mailopslag en met 10 verschillende e-mails daarnaast hebben we een indrukwekkende uptime garantie van maar liefst 99%!

En voor extra gemak kun je bij ons voor slechts €12,- per jaar een extra domeinnaam registreren. Bij ons draait alles om transparantie en gebruiksvriendelijkheid.

Waar Cor-iT in uitblinkt!

Elke week back-ups

Altijd online en zichtbaar

Hosting met een 99% uptime

Enkel een hosting bij ons afsluiten?

Heeft u alleen interesse in hosting? Dat is natuurlijk mogelijk. We kunnen u helpen bij het verhuizen van uw domeinnaam wanneer u bij ons host. We factureren u jaarlijks. Als de hosting niet aan uw verwachtingen voldoet binnen de eerste twee weken, brengen we enkel de werkzaamheden in rekening voor de verhuizing, dit bedrag varieert van €0,- tot €25,-.  We kunnen de verhuizing binnen 48 uur voor u regelen.

125+

Webhostings

Laatste keer dat de servers offline waren
(kernel update 5min +-)

Hoe zorgen wij voor een beveiligde website?

We gebruiken Linux als ons besturingssysteem voor de servers en implementeren meerdere beveiligingsmaatregelen, waaronder een actieve virusscanner, spamfilters, en een firewall. Bovendien ondersteunen onze servers IPv6. We begrijpen dat technische details soms overweldigend kunnen zijn, daarom dat we het voor nu even weer laten.

Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste hostingoplossing. Neem gerust contact met ons op!